Afsnit 122: Steven Spielberg Podcast 02 - The Sugarland Express (359 min, 329 MB)

FFF fortsætter den spritnye lange serie om Steven Spielbergs filmografi som instruktør og er nået til The Sugarland Express fra 1974.

Filmen er Spielbergs biografdebut i USA, da Duel i hjemlandet var en tv-film.

The Sugarland Express er baseret på hændelser, der udfoldede sig i slut-60'erne og omhandler et ungt pars kidnapning af en uerfaren betjent og den efterfølgende flugt fra politiet. Inden da har kvinden, Lou Jean, brudt sin mand, Clovis, ud af fængslet, så de kan få deres søn, Baby Langston, tilbage fra plejeforældrene.

Spielberg kaster sig her ud i endnu en road movie, men det er stort set også den eneste sammenligning mellem Duel og dette afsnits film.
Den unge Steven leger igen med det visuelle og fortællestilen, som han udvikler sig som filmskaber. Et legendarisk makkerskab starter også her, da dette er første film hvor Spielberg bruger John Williams som komponist. Et samarbejde, der skulle gå hen og blive et af de mest berømte og produktive i filmhistorien.

Det og meget, meget mere bliver vendt i gennemgangen af, det mange kalder, en af de glemte Spielberg film.

FFF har iført sig baseball caps med E.T. logoer og fyldt på for en femmer, så vi kan følge The Sugarland Express helt til måls!

Dagens værter: Morsingboen, Kristian og Nikolaj.
Gæstevært:

NAVIGATIONTidligere afsnit

NAVIGATIONNæste afsnit