Afsnit 123: Steven Spielberg Podcast 03 - Jaws Part I (280 min, 256 MB)

Efter to kunstfilm er vi nået frem til Spielbergs første sommer blockbuster med en monster haj som i 1975 holdte badegæsterne oppe på strandene. Jaws!

Familien Brody er flyttet fra storybyen New York City med alt dens kriminalitet til den fredelig ø Amity Island nord for Long Island.
Alt ånder fred og ro på strandene og de unge badegæster nyder den flotte natur og hinanden. I byen er alle de lokale ved at gøre sig klar til den årlige 4th of July fesivitas og den lokale regata som i år fylder 50.
Men lige under overfladen lurer en trussel som overgår alle beboernes vildeste fantasi, og selv da hajen dræber sit første offer er de ikke sikre på hvad man dog kan gør, og om man skal gøre noget.
Sherif Martin Brody står med det overordnede ansvar for sikkerheden på øen men han presses fra de handlende på øen til at holde igen med at lukke alle strandene.
Hvad kan tilflytteren gør for at undgå at flere badegæster dør og hvor slemt skal det blive før borgermesteren og de handlende indser at der er mere på spil end "summerdollars"?

Tag badedragten på og tag med en tur til de skønne sandstrande på Amity Island. Hvis du tør...

Dagens værter: Morsingboen, Kristian og Nikolaj.
Gæstevært:

NAVIGATIONTidligere afsnit

NAVIGATIONNæste afsnit