Afsnit 128: Steven Spielberg Podcast 04 - Close Encounters of the Third Kind Part II (177 min, 162 MB)

På trods af sin Two-Face immitation og en familie som ikke forstår hans besættelse, giver Roy Neary ikke op. Han begynder her i anden del at lave en model af den vision rumvæsnerne har givet ham. Først i lille skala med ler på stuebordet og så med jord, planter og hønsenet fra haven. Han skal finde ud af hvad den underlige bjergformation betyder, og hvorfor den er så dragende for ham.

Heldigvis er han ikke den eneste som er ved at blive drevet til vanvid af visionerne, og sammen med den bortførte drengs mor, Jillian, drager ham mod Wyoming.

Militæret forsøger at drive alle civile væk fra Devils Tower, WY med løgne om gasudslip, og selvom FN folkene og Lacombe arbejder sammen med militæret har de deres egen lille plan under opsejling.

Kan FN holdlederen Lacombe få overtalt militæret til at lade ham kommunikere med rumvæsnerne med musik, eller ender det hele i et stort shoot out, automat våben mod laserpistoler?

Hvad sker der når Roy og Jillian når til Devils Tower bjerget ? Kan de få den lille Barry tilbage og kan de holde modet oppe når de endelig ser hvad visionerne har ført dem frem til?

Dagens værter: Morsingboen, Kristian og Nikolaj.
Gæstevært:

NAVIGATIONTidligere afsnit

NAVIGATIONNæste afsnit