Afsnit 131: Steven Spielberg Podcast 05 - 1941 Part II (212 min, 195 MB)

Spielberg kendte tydeligvis ikke til mådehold i 1979, så hvorfor skulle det være anderledes for FFF i 2018? Afsnittet om 1941 breder sig ud over to dele, fordi værterne kæmper så hårdt med at finde de sjove dele af denne såkaldte komedie. Måske bliver det bedre i dette afsnit, når vi både skal til jitterbug-konkurrence, skide et kompas ud i en ubåd, se ninjaer klæde sig ud som juletræer og først og fremmest råbe og råbe og råbe til det bløder ud af ørerne.

Men selvom General Stilwell mener at alt omkring ham er opslugt af vanvid og galskab, og han derfor søger tilflugt hos Dumbo i biografmørket, så lykkes det faktisk for de standhaftige podcastere, at finde lys i mørket. Det viser sig nemlig, at der faktisk er en del højdepunkter midt i al larmen.

Så denne gang er den interaktive lytterkonkurrence følgende: Gæt hvad værterne godt kan lide i filmen! Er de til tyske officerer eller cubanske USO værter? Er de til uniformer eller zoot suits? Skal sex foregå på jorden eller i skyerne? Skal kanonen affyres udendørs eller holdes indenfor hjemmets trygge rammer? Skal døtre danse dydigt eller kastes i grams til flådens friske fyre? Er Eddie Deezen et glemt komisk geni eller fortjener han at få et pariserhjul i nakken?

Er der endelig en film, der får Kristian ned med nakken? Må Nikolaj endelig krybe til korset og indrømme, at Steven Spielberg ikke er fejlfri? Eller ender det hele lykkeligt med våde drømme om fortsættelsen, "1942 - Vi Larmer Stadig!"?

Hvis du lytter med, får du måske svar på nogle af ovenstående spørgsmål... Måske får du bare en god griner med FFF, der kan konstatere at humor er en svær størrelse, der ikke nødvendigvis bliver bedre af, at man bare pøser mere på.

Dagens værter: Kristian og Nikolaj.
Gæstevært:

NAVIGATIONTidligere afsnit

NAVIGATIONNæste afsnit