Afsnit 142: Adventskalender 2018 Podcast 4 - Love Actually Part II (188 min, 173 MB)

Et afsnit er selvfølgelig ikke nok til så meget kærlighed. Der er stadig hjerter der skal vindes, julehits der skal promoveres, koncerter der skal spilles, ægteskaber der skal labbes og stalker skilte der skal skrives.

Vi runder historierne af og afslører hvem af de mange romantiske konstellationer, der kommer lykkeligt igennem højtiden og ud på den anden side med amorinerne stadig i fuld flor.

Hvem skal giftes i udlandet? Hvem vender hjem fra udlandet med en pige på hver arm? Hvem kæmper med at holde de hjerteknuste tårer tilbage og hvem lader glædestårerne få frit løb? Hvem ofrer den romantiske kærlighed for den familiære og hvem vil hellere bare se porno med en god ven? Udfaldene er lige så alsidige, som karaktererne der udgør brikkerne i Richard Curtis jule-kærligheds-kaleidoskop af et puslespil.

Lyt med når FFF rangerer de forskellige kapitler og endelig kan sende værterne og lytterne på en fortjent juleferie, forhåbentligt fyldt til bristepunktet med duften af julekager, lyden af julesalmer, masser af kærlighed og drømme om hvilke film, der gemmer sig i pakkerne på podcasten til næste år.

Dagens værter: Morsingboen, Kristian og Nikolaj.
Gæstevært:

NAVIGATIONTidligere afsnit

NAVIGATIONNæste afsnit