Afsnit 146: Double Bill: Verhoeven's Cops & Bugs - Starship Troopers Part II (190 min, 174 MB)

Mens nytåret så småt skåles ind rundt omkring i de små hjem og mens fuldebøtterne forvandler gaderne til et Verhoevensk inferno af krudt og afsprængte lemmer, lukker FFF året ned med andel del af anden del af årets sidste Double Bill (jep, den er god nok... En Double Bill i fire dele...).

De sidste kryb skal trampes under fode, de sidste faldne kammerater skal æres og mindes og de sidste konklusioner om Starship Troopers skal drages, inden vi helt kan lukke og slukke for 2018.

Vores helte er kommet nyvaskede og gennemskrubbede ud af de hollandske unisex brusebade, og er klar til at færdiggøre deres træning. Men ruminsekterne har en grim overraskelse til Jordens beboere og til fans af argentinsk tango, for Buenos Aires dage er talte!

Nu er det op til vores hormonelle og testosteronpumpede cast at få styr på kærligheden i rummet, få fundet nogle gode one liners frem fra gemmerne og få taget kampen op med arachniderne. Men problemerne er trods alt ikke større, end at de kan løses med tyve minutterne under dynerne og et par atombomber i håndkøbs-størrelse.

Vil du gerne vide mere? Så lyt med, når FFF kaster sig ud i sidste omgang hollandsk vanvid med anden del af Starship Troopers.

Rigtig godt nytår til jer alle og på genhør i 2019!

Dagens værter: Kristian og Nikolaj.
Gæstevært:

NAVIGATIONTidligere afsnit

NAVIGATIONNæste afsnit