Afsnit 155: Flash Gordon Podcast 01 - Flash Gordon (1936) Part II (186 min, 170 MB)

I første afsnit efterlod vi på klassisk cliffhanger manér vores helt i kløerne på høgemændenes konge, Vultan. Men som altid er hjælpen nær, når nødden er størst, og Flash's venner kommer ham til undsætning. For der er stadig mange ting, der skal ordnes, før vores helte atter kan vende snuderne og raketskibet hjemad.

Den onde kejser Ming har stadig et rum-crush på Dale Arden, der ellers lige har fået overbevist Vultan om, at hun ikke har tænkt sig at lægge hans æg. Imens er Mings datter, den forførende Prinsesse Aura, varm i rumkabinen over vores blonde lynmand fra Jorden, hvilket er ved at knuse hjertet på den ellers så selvsikre Prins Barin. Dr. Zarkov er fortsat den mest efterspurgte videnskabsmand på Mongo, og han headhuntes fra den ene stråle-besatte arbejdsplads til den næste, og alle laboratorierne er så ivrige efter at sikre sig hans evner, at de hver og en accepterer hans insisteren på at bære sin voksenble på arbejde.

Denne gang byder vi både på tiger-stunts der ville få Siegfried & Roy til at fylde kattebakken, på en usynlighedsstråle der er ideel til at drille Mings snotforvirrede soldater, på en ny og endnu mere kaglende ypperstepræst, på en gift der forårsager hukommelsestab (Mongos bedste bud på en fortrydelsespille) og en ildspyende drage (som i virkeligheden bare er genbrug af krabbe-dragen fra sidst, nu med lidt pyroteknik).

Så lyt med når vi gennemgår de sidste 7 afsnit af første Jens Lyn serial, hvor Flash Gordon forsøger at få besejret den farlige orangopoid (en mand i et abekostume og med et horn i panden...), væltet Ming af tronen, løst alle kærlighedsknuderne og fyldt raketskibet op med brændstof inden den tynde luft stiger Vultan helt til hovedet, inden Barins hjerte knuses helt og inden ypperstepræsten får sprængt vores helte til atomer.

Dagens værter: Kristian og Nikolaj.
Gæstevært:

NAVIGATIONTidligere afsnit

NAVIGATIONNæste afsnit