Afsnit 157: Steven Spielberg Podcast 09 - Indiana Jones and the Temple of Doom Part II (183 min, 168 MB)

Der gemmer sig flere hemmeligheder i det mørke tempel og efter et måltid, der kan få det til at vende sig i de fleste, skal vores helte først flirte lidt over noget frugt og hænge en skurk, inden de kan rage på brysterne af en statue og komme videre... Herfra står menuen på et gulv fyldt med insekter, en fælde der i en senere podcast skal vise sig at være "lånt" fra Flash Gordon's Trip To Mars, en ofring hvor der hives hjerter ud af mennesker til højre og venstre, bivirkningerne af at drikke det forkerte blod, børn der skal piskes, slaver der skal befris, skurke der skal kvases i en stenknuser, mineskakter der skal udforskes i høj fart, hængebroer der skal kappes over og krokodiller der skal fodres inden landsbyen endeligt kan føres tilbage til fordoms frugtbarhed.

Tempoet er hæsblæsende i anden halvdel af Temple of Doom, hvor vi går fra den ene dødsfælde eller action sekvens eller menneskeofring til den næste. Kan man leve videre efter ens hjerte er flået ud? Hvor tæt kan man komme på lava og helvedes flammer, før der går ild i ens fine kjole? Må man slå børn på film? Spørgsmålene står i kø, men efter vi i forrige afsnit redegjorde for, at det er 100% realistisk at bruge en gummibåd som faldskærm, er det ikke noget problem for FFF værterne at svare på dem.

Hvad er den endelige dom over barndomsfavoritten, der altid har delt vandene blandt fans af Indiana Jones serien? Er den for mørk og dyster eller er den spot on og perfekt til aftenkaffen? Hvor ville Willie Scott rangere, hvis hun havde været en Bond babe i stedet for? Er Short Round den sejeste 80'er filmdreng eller er han den sejeste 80'er filmdreng?

Lyt med og få svarene på alle disse spørgsmål og forbavsende meget mere, når værterne får stanget det sidste Snake Surprise og afkølet abehjerne ud af tænderne, skrabet de værste insekter af fodsålerne og forhåbentligt får stoppet minevognen i tide inden podcasten nådesløst smadrer ind i endevæggen.

Dagens værter: Morsingboen, Kristian og Nikolaj.
Gæstevært:

NAVIGATIONTidligere afsnit

NAVIGATIONNæste afsnit