Afsnit 158: Flash Gordon Podcast 02 - Flash Gordon's Trip To Mars Part I (276 min, 252 MB)

Med spænding og længsel hopper FFF atter ombord i raketskibet og flyver med Jens Lyn og vennerne ud på eventyr i verdensrummet. Vi kaster os denne gang over den anden serial om Flash Gordon, Flash Gordon's Trip To Mars fra 1938.

Heltene er knapt nok nået tilbage til deres hjemplanet, før den intergalaktiske tosse, Ming, endnu engang er på spil. Han har selvfølgelig en ny plan og et nyt vanvittigt våben, der skal sikre ham herskerdømmet over hele galaksen og samtidig meget belejligt forårsage Jordens undergang. Han har bygget noget, som han insisterer på at kalde en Nitron Lampe, og den kan et eller andet med noget lys, der skaber en farlig ballade på den blå planet.

Heldigvis har Dr. Zarkov totalt styr på raketskib og hvordan man skal bekæmpe Mings nye våben, så han lokker Flash og Dale med på en ny omgang rumhalløj. Han har bare ikke helt styr på sin rum-GPS, for angrebet kommer denne gang ikke fra Mongo, men fra Jordens røde nabo, Mars. Heltene styrter ned på planeten og opdager, at de har fået følgeskab af en overnysgerrig journalist, der har til opgave at få publikum i biografen til at grine og mindst en af podcast-værterne til at bide sig selv i armen i frustration.

På Mars opdager vores helte til deres, og især vores, store ærgrelse, at første sæsons favorit, Prinsesse Aura, er blevet skiftet ud med Dronning Azura. Men frygt ej. Hun er muligvis knap så eksplicit seksualiseret som Mings kærlighedshungrende datter, men til gengæld har hun sine helt egne storpolitiske planer, en planet at erobre, et lerfolk at forbande og undertrykke og mest ikonisk: Damen kan magi. Ikke sådan noget "hyr mig til din børnefødselsdag, for jeg kan lave ballondyr"-trylleri, men vaskeægte magi, der ville få Hogwarts samlede fakultet til ryste i roberne.

Så tag os i hånden og rejs med mod stjernerne, eller hvor Zarkov fejlagtigt får os deponeret, og lyt med for at finde ud hvordan vores helte redder Jorden, befrier lerfolket og får fundet på en eller anden halvbagt forklaring på hvorfor vores gamle ven Prins Barin skal være med igen.

Dagens værter: Kristian og Nikolaj.
Gæstevært:

NAVIGATIONTidligere afsnit

NAVIGATIONNæste afsnit