Afsnit 180: To Be Continued - Friday the 13th: Part 2 (276 min, 253 MB)

Nyt år, nye håb og nye drømme. Men måske kan det være for stor en mundfuld med for meget nyt på en gang, så FFF dykker ned i posen med fortsættelser og hiver endnu et afsnit af vores To Be Continued serie frem fra gemmerne. Det er både trygt og godt og perfekt hvis du stadig ikke er kommet dig over dine nytårs-tømmermænd...

Vi skal tilbage til Crystal Lake, for værterne er fortsat overraskede over, hvor meget de morede sig med første kapitel i sagaen om familien Voorhees, der bød på en temperamentsfuld mor og en søn, der legede gemmeleg i den nærliggende sø i forbavsende mange år (knægten har imponerende lunger).

Imponerende lunger har også flere af det nye kuld af teenager-slagtefår, der stik mod al sund fornuft vælger at bruge sommeren (eller den korte tid de har tilbage at leve i) ved den notoriske Camp Blood ved Crystal Lake. Alice, Jeff, Sandra, Ginny, Paul, Ted, Mark, Vickie, Terry, Scott, Ralph og en håndfuld karakterer, der aldrig bliver vigtige nok til at manuskriptforfatterne behøver at finde på navne til dem. Kan værterne holde styr på alle disse nye ansigter og de få gengangere? Og spiller det overhovedet nogen rolle, om man kan kende forskel på den stadig voksende kødbuffet, som den nu noget mere imposante Jason skal have hugget sig igennem?

Der er brugt lidt flere penge på filmen end sidste gang, men bare rolig. Det betyder ikke at de hårdt tjente dollars er blevet brugt på længere tid i forfatterrummet. Der er lavet copy-paste (før man kendte til den slags) på handlingen og så kører vi ellers derudaf med en ny omgang promiskuøse udskejelser og mere eller mindre fantasifulde aflivninger. Og uden at afsløre for meget, så morer værterne sig stadig kosteligt, så måske får vores alle sammens favorit-machete-svingende zombie-vildmand ikke fred for podcasten lige med det første. Det er vel også fair nok, når han nu har hjemsøgt biograferne og videobutikkerne i årtier, fuldstændigt uden hensyntagen til om forrige films handling eller box office burde have gjort det af med ham for længst.

Så lyt med og find ud af om nogle af karaktererne kan overleve to møder med Jason (hint: næppe), om der er håb for nogle af de nye teenagere (hint: der skal nok ryge nogle i svinget), om det er en god eller dårlig ide at bryde reglerne og gå i byen til den lyse morgen (hint: MEGET god ide!), om hvor mange af sine ikoniske komponenter Jason får samlet denne gang (hint: der er stadig ingen hockeymaske i syne) og om værterne kan rationalisere sig igennem kronologi, plot-logik og drømme/kontra virkelighed (hint: de slipper i hvert fald ikke igennem med forstanden i fuld behold...).

Og så skal vi også tale om den dersens slutning, som de prøver at spise os af med...

Dagens værter: Kristian og Nikolaj.
Gæstevært:

NAVIGATIONTidligere afsnit

NAVIGATIONNæste afsnit