Afsnit 183: The Wasteland - Mad Max 2 (212 min, 194 MB)

FFF vender tilbage til The Wasteland og Mad Max, der efter tabet af sin familie og venner nu tilbringer tiden med at lede efter benzin sammen med sin nye hund.

Denne gang fører de støvede ørkenveje vores enspænder af en helt ud på et eventyr, der byder på gyrokopter piloter med solstik, vilde børn med dræber boomeranger, hvidklædte petroleumsskrigere, læderfetichister i assless chaps, svenske muskelbundter med hockeymasker og en hel masse andre bizarre skæbner. Alt sammen i jagten på det dyrebare brændstof, der kan forlænge køreglæden i den motorbegejstrede fremtids-dystopi.

George Miller havde mange lukrative tilbud på hånden efter succesen med sin debutfilm, men han valgte at blive på hjemmebane. Han var overbevist om, at han kunne gøre det endnu bedre, når han nu var beriget med et markant større budget og en ordentlig pose erfaring. Og alt tyder på, at han havde ret. For Mad Max 2, også kendt som The Road Warrior, gik sin sejrsgang globalt, gjorde Mel Gibson til en verdensstjerne og har påvirket alt fra actionfilm til rollespilskampagner til kostumefester og bekymrende meget andet.

Så spænd sikkerhedsbæltet godt og læn dig tilbage i sædet, for det bliver hæsblæsende fra start til slut, når vi tager kampen op med Lord Humungus, Wez og alle de andre ørkenrotter. Lyt med og find ud af om Max får fyldt tanken op, reddet Pappagallos hårdt prøvede folk i sikkerhed, givet en god gave til The Feral Kid og fundet en passende kæreste til sin gyro- og slangeelskende nye ven. Max er tilbage og det går ikke stille for sig!

Dagens værter: Kristian og Nikolaj.
Gæstevært:

NAVIGATIONTidligere afsnit

NAVIGATIONNæste afsnit