Afsnit 186: Welcome Back To Crystal Lake - Friday the 13th: A New Beginning (257 min, 235 MB)

Efter Tommy Jarvis i sidste "Friday the 13th" film lavede Jason til shish kebab var der lagt op til at serien endegyldigt skulle være slut. Ikke mere Jason. Meen med stærke pengemænd fra Boston og en instruktør som gerne ville skifte fra porno og explotation til rigtige film lå det i kortene at der selvfølgelig skulle laves endnu en "Friday the 13th". Denne gang med en helt ny begyndelse for film serien, og med en casting procedure som inkluderede brystmål.

Med "A New Beginning" er alle de kendte spilleregler sat ud af funktion og handlingen foregår hellerikke ved Crystal Lake som vi plejer. Tommy Jarvis fra sidste film har haft et par år til at komme sig over mødet med Jason og mangler bare ét enkelt ophold på en udslusningsanstalt før han er klar til igen at drage ud i verdenen. Desværre er han ikke den eneste med problemer på anstalten og selvom han forsøger at forholde sig passiv så bliver hverdagen hurtigt blodrød.

Denne gang har filmskaberne bag "Friday the 13th"-serien belønnet os med 26 karaktere som skal igennem den machete svingende pølsemaskine og med en spilletid på 92 minutter betyder det en flodbølge af mord, hvor klassikere som "noget spidst op gennem madrassen" og "en kødøkse i hovedet" bliver blandet med nye og indimellem opfindsomme nedslagtninger.

Filmen var et forsøg på at gå helt i en anden retning, og det må man sige de lykkedes med. Vi har i de tidligere afsnit været begejstrede for udviklingen af serien og Jason, så nu bliver det spændende at se hvad vi syntes om denne udgave og filmens Pseudo Jason.

Find din favorit kødøkse frem og lyt med når vi snakker om filmens nye retning, en sexscene som er klippet om til en Pepsi reklame, "The Beverly Hillbillies" goes bloody, den største mængde mord serien indtil videre har produceret i én film og meget meget mere.

Dagens værter: Kristian og Nikolaj.
Gæstevært:

NAVIGATIONTidligere afsnit

NAVIGATIONNæste afsnit