Afsnit 188: The Wasteland - Mad Max: Fury Road Part II (156 min, 143 MB)

Så er det tid til sidste udskænkning af radioaktivt affaldsvand, Aqua Cola og modermælk, når vi fyrer op for endnu et nitro-boosted afsnit om Mad Max og hans eventyr i det eftertragtede postapokalyptiske Wasteland. Det er muligt ejendomsmæglerne altid taler om beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed, men hvis denne serie ellers er til at stole på, så bør faktorer som hærgende motorcykelbander, ass-chap bærende voldtægtsforbrydere, fluernes herre inspirerede rollinger og byldebefængte Valhalla fanatikere nok også medregnes i en købspris, hvis man ellers har kastet sit forelskede blik på den smukke natur.

For kan man virkelig regne med, hvad man ser her? Er alt så indbydende, som det ser ud til? Er the green place virkelig så frodigt, som rygtet siger? Er hende den nøgne dame i tårnet virkelig bare interesseret i en hjælpende hånd? Er de badende fotomodeller i ørkenen et uskyldigt fatamorgana eller livsfarlige sirener der lokker en enspænder som Max i fordærv? Kan de stakkels ørkenbander stole på en aftale indgået med hende den enarmede? Og venter der virkelig hæder og ære og evig fest for de unge knægte, der har valgt at stole blindt på en aldrende, magtsyg, sexchikanerende hvid mand med hentehår og en sygelig orange teint eller skal man være varsom overfor demagoger der jævnligt udsender forsimplede, fordummende og selvforherligende citater til de forførte masser?

Få svar på disse og mange, mange andre spørgsmål, når vi for sidste gang blæser igennem ødemarken i høj hastighed og ivrigt debatterer alt fra kønsroller til det civiliserede samfunds sammenbrud og genopstandelse til ren og skør røvhamrende fed action.

Det bliver sjovt, intenst, grundigt og hamrende vanvittigt. Og så bliver det et vemodigt farvel (eller forhåbentligt på gensyn) til en karakter og filmisk verden, som værterne er blevet meget begejstrede for.

Dagens værter: Kristian og Nikolaj.
Gæstevært:

NAVIGATIONTidligere afsnit

NAVIGATIONNæste afsnit