Afsnit 201: Ashs To Ashes - Army of Darkness (294 min, 269 MB)

Klaatu... Barada... Podcast!

Ja, ok. Vi får måske ikke lige sagt alle ord helt nøjagtigt, men vi kommer da nogenlunde omkring alt det vigtige, når vi vækker Sam Raimis tredje film om the deadites fra sin stop-motion dvale.

Med Army of Darkness tager Ashs eventyr endnu et vildt left turn, og i dagens afsnit skal vi tale mindst lige så meget om fantasy, rollespil og crazy komedie som vi skal tale om dæmoner og splatter-horror.

For vores hårdt prøvede helt er havnet i middelalderen, og han har kun sin motorsav og sin boom-stick som hjælpemidler, når han skal lede ungmøer og riddere i kamp mod hæren af levende døde, alt sammen for at forhindre verdens undergang. Med det pres på sig, er det måske ikke så sært, at han ikke lige kan huske hvert eneste ord i den komplicerede trylleformular...

Får Ash scoret møen, reddet supermarkedet, slagtet dæmonerne, knust knoglerne, tævet sig selv og indstillet sit vækkeur i tide, før de dødes hær gør deres indtog?

Få svar på disse ting og forbavsende meget andet, når FFF tager endnu en tur i manegen med The Evil Dead.

Dagens værter: Kristian og Nikolaj. Gæstevært: Nikolai Schulz

BREAKING: Før selve afsnittet starter har FFF redaktionen (Kristian, Morsingboen og Nikolaj) lavet en kort hilsen til den nyligt afdøde Sean Connery. Hvil i fred, du stolte og store skotte. Vi planlægger en større hyldest til manden og legenden, som vil se dagens lys i 2021, men for nu skal der blot lyde et stort “tak for alt, Sir Sean”.

Dagens værter: Kristian og Nikolaj.
Gæstevært: Nikolai Schulz

NAVIGATIONTidligere afsnit

NAVIGATIONNæste afsnit