Afsnit 205: Adventskalender 2020 Podcast 1 - White Christmas (300 min, 274 MB)

FFF er endelig nået til første afsnit af adventskalenderen 2020. Dette år har været ganske miserabelt for mange og påvirket alle, så vi håber i år at kunne bringe lidt ekstra juleglæde til folket, mens vi ser frem mod lysere tider.

Vi begynder denne adventskalender med "Den med H.C. Andersen" eller rettere; "White Christmas" fra 1954. Her får vi nogle af den tids største stjerner på banen som mestercrooneren Bing Crosby, komikerlegenden Danny Kaye og sangstjernen Rosemary Clooney.
Historien tager sit udspring med krigskammeraterne Wallace & Davis, som bliver Broadwaystjerner, hvorefter de samler the Haynes Sisters op og sammen skal redde Julen for den gamle mand.
Filmen blev en kæmpe succes og titelsangen hittede igen, igen. For Irving Berlin skrev pudsigt nok ikke sangen til denne film...
Filmen er instrueret af Michael Curtiz, der med titler som "The Adventures of Robin Hood" og "Casablanca" må kaldes én af de helt store, men måske også lidt glemte, instruktører.

Der er fyldt brænde på pejsen, som FFF langer til klejnerne og gennemgår "White Christmas" Dagens værter: Morsingboen, Kristian og Nikolaj

Dagens værter: Morsingboen, Kristian og Nikolaj.
Gæstevært:

NAVIGATIONTidligere afsnit

NAVIGATIONNæste afsnit