Afsnit 208: Adventskalender 2020 Podcast 4 - Fatman (263 min, 241 MB)

FFF er endelig nået til adventskalenderen 2020 og slutter denne 4. søndag i advent med "Den som ikke er med søens folk" en noget kryptiske lågetitel, bag hvilken vi finder Fatman fra 2020.

Filmpodcast For Folket har smidt sig ud på dybt vand i dette sidste afsnit af årets adventskalender, med den spritnye Fatman, som ingen af værterne selvsagt har set, inden filmen vandt sin plads blandt de fire udvalgte.
Det var dog, som udgangspunkt, svært at stå for løftet om Mel Gibson som action Julemand, der bliver jagtet af en lejemorder spillet af Walton Goggins.

Så med glögg i bævende hånd kaster vi os ud i dette hjerteprojekt fra brødrene Ian og Eshom Nelms, der i årevis forsøgte at finde et selskab, som ville finansiere deres ide. Det lykkedes og med tilknytningen af Mel Gibson, begyndte det at tage fart.
Filmen er optaget i Canada og i det snedækkede landskab nåede temperaturen ofte ned på minus 30 grader. I sandhed et passionsprojekt.
Filmen fik premiere d. 13. november 2020 i nogle få biografer i det coronaramte USA, inden den digitale release kom fire dage senere.
Blandt anmeldere og publikum var der delte meninger, dog tenderende til den negative side.

Nu er det så op til FFF at bedømme og fælde dom over dette småtossede projekt. Er der kultklassiker potentiale? Er det hele bare noget julehø? Hvem sparker mest røv i julesneen? Gibson eller Goggins?

Trækævlerne knitrer i pejsen, som FFF sætter stegen over, finder konfekten frem og dykker ned i julemysteriet "Fatman".

Dagens værter: Morsingboen, Kristian og Nikolaj.
Gæstevært:

NAVIGATIONTidligere afsnit

NAVIGATIONNæste afsnit