Afsnit 56: James Bond Podcast 7 - You Only Live Twice (283 min, 259 MB)

Konnichiwa, kære lyttere! Tag med os en tur til Den Opgående Sols Rige.
MI6 faker James Bonds dødsfald i Hong Kong, så han kan gå undercover i efterkrigstidens Japan. For det er tilsyneladende herfra, at Spectre er i gang med at udføre deres seneste mildest talt absurde forsøg på at udløse en verdensomspændende krig. Nogen har siddet til superskurkemøde og foreslået, at man kan bygge en rumraket, der kan flyve op og æde russernes og amerikanernes rumkapsler, så de to supermagter kan ryge i totterne på hinanden. James Bond rejser til Tokyo for at lede efter den hemmelige Spectre base, og han er grundig. Han leder alle vegne. Han leder i sumo-arenaer, kinsesiske containerskibe, vulkaner og i alle de badenymfer, han kan komme i nærheden af.
Se Sean Connery og hans toupe blive trænet som ninja, blive gift for første gang, blive transformeret til ukendelighed som japaner og tage en tur i en af de frækkeste små sager i hele serien, en rap tøs ved navn Nellie.
Så hæld en god kop sake op, læn dig tilbage i din kimono, lad din personlige bader sæbe dig ind, og lyt med når FFF giver dig alle anekdoterne om endnu en sindssyg Eon produktion og prøver at afgøre om You Only Live Twice er lige så fjollet som Casino Royale fra 1967 eller stadig holder den høje standard fra de foregående Connery film.

Dagens værter: Morsingboen, Kristian og Nikolaj.
Gæstevært:

NAVIGATIONTidligere afsnit

NAVIGATIONNæste afsnit