Afsnit 63: James Bond Podcast 10 - Live and Let Die (345 min, 316 MB)

I 1973 skulle der nyt blod til rollen som James Bond, da Sean Connery havde fået nok. Derfor blev den tre år ældre(!) Roger Moore kaldt ind. Han bringer sit helt eget touch til rollen. Der er skruet op for charmen, humoren og de livsfarlige judo håndkantslag. Cigaren sidder sikkert i kæften på ham, og han har indtil videre droppet martinierne til fordel for en gang bourbon uden is.
Vores helt sendes denne gang til New York, New Orleans og den fiktive carribiske østat San Monique, for at optrævle et kompliceret netværk af heroinsmuglere og voodoo gangstere. Der skal køres i pimpmobile, kastes om sig med bekymrende racistiske udtryk, løbes på ryggen af krokodiller, drikkes lokale whiskey cocktails, danses til voodoo trommer og sejles i speedbåd til den store guldmedalje, da James Bond endnu engang drager til eksotiske locations og forfølges på hvert et gadehjørne af venner og fjender i en stor pærevælling.
Filmen bringer os den første farvede Bond babe, Paul McCarteneys legendariske titelsang og noget så uventet som ægte magiske kræfter. En velsignet jomfru. En hotel-danser, der måske er besat af selveste baronen. En sheriff, der deler vandene mellem podcastens værter. Slanger, krokodiller og hajer. Live and Let Die er et sandt overflødighedshorn, så der er rigeligt at snakke om og det gør vi så i endnu en episk podcast

Dagens værter: Morsingboen, Kristian og Nikolaj.
Gæstevært:

NAVIGATIONTidligere afsnit

NAVIGATIONNæste afsnit