Afsnit 78: Conans Verden Podcast 2 - Conan The Destroyer (145 min, 133 MB)

Vi vender i dette afsnit tilbage til Hyboria, Robert E. Howards fantasi-verden, hvor barbaren Conan huserer. Denne gang er vores muskuløse ven blevet overtalt til at følge en ung jomfru til et mystisk tempel, hvor hun skal hente et juvelbesat horn, som kan vække drømmeguden Dagoth til live. Eller noget i den retning.
Conan får følgeskab af Jokerens håndlanger, et medlem af Harlem Globetrotters, Max Zorins kæreste, Bonds kærestes kusine og ham den summende troldmand fra sidst.
Undervejs skal de et smut forbi et krystalslot i en sø, hvor en af verdens bedste stuntskuespillere af mystiske årsager skal spille først gammel troldmand og siden abemand med rød kappe. Senere er der fjollerier som Hornets Vogtere, hvis leder laver en elendig kopi af Christopher Lee, Andre the Giant maskeret i et Cthulhu-wannabe kostume lavet i en børnehave (men af en tredobbelt Oscar vinder...) og et bekymrende fravær af blod, sex og den humor, som kendetegnede første kapitel.
Heldigvis er Sven-Ole Thorsen også tilbage for en kort bemærkning, så når de samtidig har hyret eventyrfilmenes konge, Richard Fleischer, som instruktør og legenden Jack Cardiff som fotograf, så kan det jo umuligt gå helt galt... Vel?

Sikkert er det i hvert fald, at hverken kameler eller heste kan føle sig sikre, når Conan deler slag ud!

Dagens værter: Kristian og Nikolaj.
Gæstevært:

NAVIGATIONTidligere afsnit

NAVIGATIONNæste afsnit