Afsnit 80: James Bond Podcast 19 - Licence To Kill (320 min, 293 MB)

Filmen der genforener Special Agent Johnson med Special Agent Johnson!
Timothy Dalton vender tilbage for anden og sidste gang som James Bond i en af seriens mest kontroversielle film. Den nådesløse narkobaron, Franz Sanchez, har kastet Bonds bedste ven, Felix Leiter, for hajerne, og vores helt frasiger sig sit job for Hendes Majestæts Hemmelige Tjeneste og den dertilhørende ret til at dræbe, for at tage på et personligt hævntogt i Latinamerika.
Onkel Q har en kost med en radiosender i, James Bond står på vandski uden ski og Vegas entertaineren Joe Newton giver den gas som tv evangelist. Alligevel blev filmen i sin samtid kritiseret for at fjerne humoren fra serien og i stedet indføre en brutal og voldelig stil, med en mørk og dyster Bond, der resulterede i en af de mindre økonomisk indtjenende film om verdens mest populære hemmelige agent.
Den generelle vurdering er mere positiv i dag, efter Bond filmene har været igennem Daniel Craig æraen, men falder filmen i værternes smag eller falder den for meget udenfor formlen for en Agent 007 film?
Find din tandpasta med sprængstof, din rokke-forklædning og dine stinger missiler frem (vi ved du har dem!), og lyt med, når vi serverer CIA agenter for hvidhajer, brænder folk levende, splatter folk ud i trykkamre og hælder kommende Oscarvindere i kødhakkere i denne rendyrkede familiefilm.

Dagens værter: Morsingboen, Kristian og Nikolaj.
Gæstevært:

NAVIGATIONTidligere afsnit

NAVIGATIONNæste afsnit