Afsnit 81: Conans Verden Podcast 4 - Kull the Conqueror (125 min, 114 MB)

Vi er tilbage i Hyboria og selvom man syntes, det burde være på tide med historien om, hvordan Arnold Schwarzeneggers Conan blev konge, så har man denne gang valgt at give tronen til Kevin 'Hercules' Sorbo i stedet...

Sorbos Kull er tilfældigvis tilstede da kongen (en mumlende Sven-Ole Thorsen) slår næsten alle sine arvinger til tronen ihjel. Kull dræber den store dansker og på trods af massive protester fra hoffet overtager han den fesne krone, den vakkelvorne trone, det statistfattige land og det Playboy erfarne harem!

Efter et par mislykkede mordforsøg går den lokale troldmand, hærføreren og kongens irriterende nevø sammen for at vække den 3000 år gammel heks, Akivasha, til live. Deres plan er at få denne ultimative cougar til at forføre og dræbe Kull, og det kan jo umuligt gå galt.

Selvfølgelig er ingen Robert E. Howard inspireret film komplet uden en broget skare af hjælpere, så denne gang får Kull en hånd af en harems-pige som læser fremtiden i bordskånere,en karatemunk som laver indianer hiphop i sin fritid og selvfølgelig den mildest talt farverige krejlerkonge Juba.

Det er tid til dårlige effekter, pinlige forsøg på high fantasy og mon ikke der også er plads til en barbar kliche eller to, når sønnen af en af verdens største filmkomponister ikke kan beslutte sig for, om han skal plastre filmen til i klassisk strygermusik via synthesizere eller tonstunge guitar riffs. Så han bruger bare begge dele... På én gang...

Dagens værter: Kristian og Nikolaj.
Gæstevært:

NAVIGATIONTidligere afsnit

NAVIGATIONNæste afsnit