Afsnit 85: James Bond Podcast 22 - The World Is Not Enough (260 min, 238 MB)

Er tredje gang lykkens gang for Pierce Brosnan? Mange mener at Connery æraen peakede med film tre (Goldfinger) og at Roger Moore endelig ramte topformen med sit tredje forsøg (The Spy Who Loved Me). Nu er det så spørgsmålet om verden virkelig ikke er nok for Pierce.

Azerbaijan og Kazakhstan lyder muligvis ikke så eksotisk som Bahamas og Thailand, men filmen byder også på cigarrygende Bond babes i hurtige motorbåde, kæmpe motorsave der skærer kaviarfabrikker i småstykker og snescootere der flyver i faldskærme. Det hele bliver meget personligt, da M sender Bond ud som bodyguard for en af sine gamle "læsekammeraters" datter. Men James har hurtigt lugtet lunten, for noget er helt galt i de asiatiske oliefelter, hvor atombomber løber løbsk og Stockholmsyndromet hærger.

Franske Sophie Marceu leger englænder, engelske Robert Carlysle leger franskmand og Hagrid vender tilbage som russisk gangster. Lidt mere seriøst bliver det heldigvis, da filmens primære babe introduceres. For det er nemlig det vigtigste adgangskrav på "atomfysiker-studiet", at man ser hamrende hot ud i hotpants og lille tank-top.

The World Is Not Enough har længe været en af de mere udskældte Bond film, men lyt med, når FFF putter den under den store og grundige lup. For måske viser den sig at være et undervurderet hovedværk i serien.

Dagens værter: Morsingboen, Kristian og Nikolaj.
Gæstevært:

NAVIGATIONTidligere afsnit

NAVIGATIONNæste afsnit