Afsnit 91: Adventskalender 2016 Podcast 1 - Gremlins (222 min, 204 MB)

Det er blevet d. 1. søndag i advent og vi åbner derfor den første pakke i vores lille adventskalender. Vi skal en tur tilbage til 80'erne med gyser komedien "Gremlins"

Opfinderen Randall Peltzer finder i Chinatown den perfekte gave til sin søn Billy og bliver ikke skræmt væk da han hører de 3 regler man skal følge når man bliver ejer af en Mogwai.
I bedste Frank Capra stil møder vi alle de søde beboere i den idylliske by Kingston Falls, og alt lægger op til den perfekte jul med sne, julesange og måske en kærlighedserklæring fra personen man holder af. "It's A Wonderful Life" lever tilsyneladende videre i bedste velgående i 80'erne.
Billy bliver selvfølgelig glad for Mogwai'en Gizmo, men glemmer hurtigt de 3 regler og står nu pludselig med en helt stak mogwais på hånden. Selvom de nye væsner kommer fra Gizmos krop så viser de hurtigt mere lumske karaktertræk og ved skumle planer "hjælper" de Billy med at bryde endnu en regel.
Før vi ved af det står Kingston Falls på den anden ende og byens indbyggere bliver terroriseret af de uhyggelige Gremlins!

Kan denne invasion af Gremlins stoppes og får Billy den pige han holder af?
Lyt med og hør om julefreden for sidste gang har sænket sig over Kingston Falls, når Steven Spielberg og Filmpodcast For Folket præsenterer Gremlins

Dagens værter: Morsingboen, Kristian og Nikolaj.
Gæstevært:

NAVIGATIONTidligere afsnit

NAVIGATIONNæste afsnit