Afsnit 94: Adventskalender 2016 Podcast 4 - The Nightmare Before Christmas (165 min, 151 MB)

Fjerde søndag i advent er lig med fjerde og sidste afsnit af adventskalenderen. Denne gang slår vi flere højtider sammen, når vi skal til Halloween Town og opleve Jack Skellington's nyfunde kærlighed for alt, der har med julen at gøre.

Jack er kongen af Halloween og alt hvad det indebærer af gru og uhygge. Den årlige allehelgens fejring er succesfuldt overstået, men Jack er begyndt at kede sig. Hvert år er det samme. Skeletterne, græskarene og spindelvævene findes frem og verdens børn bliver behørigt skræmt fra sans og samling. Men er det virkelig det eneste der er i livet? Er der ikke mere derude for Jack? Sammen med sin bedste ven, spøgelseshunden Zero, opdager han Christmas Town og finder ny inspiration.

Jack er fast besluttet på at bringe julen til halloween! Han sætter Halloween Town i sving med at sy julemandskostume, bygge skelet-rensdyr og pakke grufulde gaver ind til børnene, der skal have sig et godt jule-gys. Prikken over nissehuen er selve Julemanden, som Jack sørger for bliver kidnappet af byens bedste trick or treaters: Lock, Shock & Barrel.

Men i sin iver har Jack hverken øje for den onde Oogie Boogie, der vil slå Julemanden ihjel eller for Sandy, der dybt forelsket længes efter Jack. Når Græskarkongen at opdage både skurk og kærlighed i tide? Hvad sker der med Påskeharen? Og kan Julemanden nå at rydde op i det rod, som Jack har fået lavet i tide inden juleaften? Alt det og meget mere får du svar på i vores gennemgang af Tim Burtons passionsprojekt, når FFF kaster sig ud i deres første stop motion animationsfilm.

Så varm stemmebåndet godt op og syng med, når Danny Elfman svinger taktstokken og guider os igennem sange som This Is Halloween, What's This?, Making Christmas og mange flere.

Dagens værter: Morsingboen, Kristian og Nikolaj.
Gæstevært:

NAVIGATIONTidligere afsnit

NAVIGATIONNæste afsnit