Afsnit 107: Bottom of the Barrel Podcast 2 - The Ice Pirates (252 min, 231 MB)

Efter Star Wars filmen "A New Hope" fik stor succes i slutningen af 70'erne kom der en flodbølge af mindre og meget mindre gode rumfilm.
Der var dog enkelte film som klarede sig igennem nåleøjet og som fortjener at blive husket i samme åndedrag som Star Wars. Dette er IKKE en af disse film!

I dagens podcast tager vi en tur tilbage til værternes barndom og snakker om Star Wars klonen "The Ice Pirates".
Under en forfærdelig rumkrig har rum-korsridderne fra planeten Mithra destrueret alt vand i galaksen pånær på deres egen planet. Is er nu det mest værdifulde stof i galaksen og derfor har de fleste forbrydere kastet sig over invasion af Mithra rumskibene som transporter is mellem planeterne.

Vi følger helten Jason og hans lille gruppe af rumpirater i deres jagt på is og kalkunlår. De løber, under en plyndring, ind i den smuk Prinsesse Karina og på trods af Jasons trang til voldtægt ender de alligevel med at hjælpe hende i jagten på hendes forsvundne far!
Undervejs er der masse af spacebattles i bedste Space Invaders stil, kastrationer, rumfester, forhandlinger med en robot-pimp, og selvfølgelig skøre karaktere og underlige rumvæsner.

Det skal ikke være skæg og ballade det hele så filmen byder også på en hed sexscene til tonerne af hittet "Passion's Storm" og vi får en nærmere forklaring af space penetration, hvordan man flirter med et rumvæsten og Time Displacement Theory.

Det er tid til at programere kamprobotterne og finde din bedste Errol Flynn immitation frem, for nu skal vi snakke "The Ice Pirates"

Værterne opforderer alle lyttere til at beskytte sig, da denne podcast kan indeholde spor af rumherpes.

Dagens værter: Kristian og Nikolaj.
Gæstevært:

NAVIGATIONTidligere afsnit

NAVIGATIONNæste afsnit