Afsnit 109: Top10 Listen Podcast 4 - Instruktør/skuespiller makkerpar (209 min, 191 MB)

Nogle kreative konstellationer løfter begge parter til nye højder. Denne gang har FFF sat sig for at afdække, hvilke instruktører og skuespillere, der sammen får det bedste ud af hinanden. Hvilke to krydderier sat sammen har været særligt gode til at forløse en instruktørs vision eller til at vise hidtil ukendte sider af skuespillernes talent? Er der særlige konstellationer, der definerer hinandens karrierer i særlig grad?

På de tidligere afsnit har værterne ofte vægtet skuespil og instruktion forskelligt, og denne gang er der endnu flere faktore i spil når det bedste makkerpar skal findes.
Hvor mange film skal de have lavet sammen, før de kommer i betragtning? Skal der være film fra forskellige serier, eller er det nok med 4 gange Politiskolen? Hvor højt vægter hovedroller i forhold til biroller? Hvor meget trækker dårlige film ned i den samlede betragtning af et samarbejde?

Vi kommer vidt omkring, og der vil være både overraskende udeladelser og kontroversielle placeringer. Og enkelte navne går igen i mere end en konstellation...

God fornøjelse med endnu et Top 10 afsnit og deltag endelig i diskussionen på Facebook eller Forum på filmpodcastforfolket.dk/forum og del din egen Top 10.

Dagens værter: Morsingboen, Kristian og Nikolaj.
Gæstevært:

NAVIGATIONTidligere afsnit

NAVIGATIONNæste afsnit