Afsnit 140: Adventskalender 2018 Podcast 3 - Home Alone 2: Lost in New York (253 min, 232 MB)

Sidste år udtænkte vi sammen med knægten Kevin en måde at nedkæmpe de infame indbrudstyve med alskens tricks og fælder. Vi var begejstrede og har derfor fundet plads til endnu en omgang Home Alone i vores adventskalender. Chris Columbus og John Hughes forsøger endnu engang at forsøde vores julehumør, og ligesom de tilbagevendende skurke, har de en plan som skal følges til punkt og prikke, i bedste Egon Olsen stil.

Familien McCallisters ambitioner om at holde en hyggelig jul sammen, går endnu engang helt galt, til trods for deres erfaringer fra sidste film. Nogle mennesker bliver bare aldrig klogere...
Selvom familiens yngste søn Kevin drømmer om en traditionel hvid jul hjemme i Chicago, har forældrene besluttet at de allesammen skal fejre jul i det solrige Florida.
Den nærige onkel Frank og hans familie er igen blevet inviteret med så filmen starter med det sædvanlige pakkekaos i huset. Først er der dog en julekoncert på skolen, der skal overstås. Her ender brødrene Kevin og Buzz i slåskamp. Buzz får snakket sig ud af fedtefadet, men Kevin ender som straf på loftet ligesom sidste jul.
Tidligt næste morgen skal hele den pukkelryggede afsted til Florida. Selvom der er stress og jag, så er Kevins forældre vel ikke så pressede, at de kunne finde på at glemme Kevin derhjemme en gang til, vel?

Selvom alt tilsyneladende er ved det gamle, går det i denne film først galt i lufthavnen hvor Kevin ender på et andet fly end resten af familien, og så er gode råd dyre for den uskyldige Kevin, der er endt helt alene i New York City.

Ingen "Home Alone" film uden skurkene Harry og Marvin, som denne gang er undsluppet fra fængslet og nu brygger på deres næste store kup. Uheldigvis har både de og Kevin, New Yorks største legetøjsbutik i kikkerten og så er det jo dømt til at gå galt. På trods af at Kevin er på ferie og ikke har et hus at forsvare, så får vi alligevel masser af fælder, og Harry og Marvin må endnu engang bevise at de er udødelige.

Der er både Trump, Curry og Schneider i filmen, så find det store kreditkort frem. Nu skal vi indlogeres på The Plaza Hotel og der skal ikke spares på roomservice.

Dagens værter: Morsingboen, Kristian og Nikolaj.
Gæstevært:

NAVIGATIONTidligere afsnit

NAVIGATIONNæste afsnit