Afsnit 111: Forsvundne Filmskatte Podcast 3 - Demolition Man (293 min, 268 MB)

Velkommen til en dyster version af 1996 hvor volden har omformet Los Angeles til en kampzone og den blonde psykopat Simon Phoenix regerer i sin egen lille forstad. Han skyder hvem han har lyst, tager gisler hvis folk kommer for tæt på og er ikke bange for LAPDs betjente. Med én enkelt undtagelse, den berygtede superbetjent John Spartan.
Det lyder jo som opskriften på en hårdkogt actionfilm fra 80'erne og med stjener som Stallone og Snipes er der lagt op til det helt store good vs evil showdown i Los Angeles. Eksplosioner, nævekampe og alt dette mens kuglerne flyver om hovedet på de to stjerner.

MEN det er ikke det filmens hovedplot handler om. Størstedelen foregår i fremtiden hvor stærk mad, vold, sex og alle andre former for fysisk kontakt er forbudt! Kriminelle er froset ned i et cryo fængsel og deres karaktertræk ændres mens de sover deres straf ud i isen. Så velkommen til San Angeles, hvor alle lever lykkeligt og alt er et glansbillede. Eller er det?

Nogen vil ha luget ud i den smule ukrudt der er tilbage i San Angeles så Simon Phoenix bliver tøet op til formålet. Selvom han har været igennem en resocialisering af underbevistheden, så går der dog ikke længe før smukke San Angeles begynder at minde om 90'ernes Los Angeles.

Vi giver en rundttur i det skønne San Angeles og hvis I er heldige bliver der også tid til en tur på The Schwarzenegger Presidential Library! Okay. Let's go blow this guy.... Away. Blow this guy away.

Dagens værter: Kristian og Nikolaj.
Gæstevært:

NAVIGATIONTidligere afsnit

NAVIGATIONNæste afsnit