Afsnit 86: James Bond Podcast 23 - Die Another Day (290 min, 266 MB)

Det er blevet tid til dobbelt jubilæum i Eon familien. Die Another Day er deres 20. James Bond film, og den udkom 40 år efter deres første skud på stammen, Dr. No i 1962.

Pierce Brosnan spiller for fjerde og sidste gang den semi-hemmelige britisk agent, og denne gang går han undercover i Nord Korea som våbenhandler. Men tingene går ikke helt som forventet. Han bliver forrådt og ender i et mørkt fængsel med skorpion tortur og electroclash.
MI6 nægter at vedkende sig Bond, da han endelig bliver sluppet løs, så på egen hånd starter han en jagt på en mystisk renaissance man og hans glimtende håndlanger.

Oscarvinder Halle Berry kommer i slowmotion op ad vandet i en orange bikini, men det var alligevel ikke nok til at hendes karakter, Jinx, fik den ellers planlagt spinoff serie, og Madonna leverer den vel nok mest kontroversielle Bond sang nogensinde. Der skal køres i usynlige biler, surfes på isbræder og sendes hilsner til samtlige af de tidligere film i serien, når Bond ryger cigarer i Havana, diskuterer rumforskning i Island og smadrer en hel fægteklub i London, inden han er med til at brænde den 38. breddegrad af landkortet i jagten på et par gutter, der er helt vilde med ekstrem-plastickirurgi.

Lyt med når FFF dykker ned i en film, der deler vandene blandt de fleste Bond fans. Mange hader den for dens overdrevne gadgets og gradvist mere og mere crazy plot. Andre trækker på smilebåndet og er underholdt af fjollerierne og de kontroversielle undertekster i den danske biografudgave. Er værterne enige eller er meningerne spredte som benene på en Bond babe?

Dagens værter: Morsingboen, Kristian og Nikolaj.
Gæstevært:

NAVIGATIONTidligere afsnit

NAVIGATIONNæste afsnit