Afsnit 159: Flash Gordon Podcast 02 - Flash Gordon's Trip To Mars Part II (215 min, 197 MB)

I første afsnit beundrede vi, hvordan de fra Universals side var i stand til at rejse frem i tiden, se Indiana Jones and the Temple of Doom i biografen og så rejse tilbage til 1938 med en masse ideer og inspiration. Den beundring fortsætter her...

For i første del var det især rummet med fælderne, hvor loftet med piggene begynder at sænke sig mod vores helte, der frembragte minder om Spielberg-Lucas filmen. Denne gang falder Dale simpelthen i den oprindelige udgave af The Black Sleep of Kali, da hun drikker væsken hos ypperstepræsten i The Temple of Kalu og herfra er mere eller mindre samme forbandelse igennem som Indy udsættes for i 1984-filmen. Der er en fin grænse mellem at lade sig inspirere og så at tyvstjæle med arme og ben, men mon ikke vores kærlighed til begge projekter, får os til at se igennem fingre med den slags...

Efter de får Dale befriet og får kæmpet med væsnerne, der ikke kan beslutte sig til om de er skovfolk eller ildfolk (hvilket nok forklarer hvorfor deres hjemland, Skovriget, ligner resterne fra et Sankt Hans Bål), skal vores helte stadig have omvendt Azura til lyset, hævet forbandelsen over lerfolket og slukket for Mings irriterende natlampe, før de kan vende hjem til endnu en heltemodtagelse med konfetti i gaderne.

Der er også en ond kejser, ved navn Ming, der skal besejres. I første sæson troede vi, at flammerne tog ham, men denne gang har vi set, at den slags ikke bider på ham. Så der må andre og kraftigere våben til at udslette universets bærme. Måske kommer skurkens endeligt faktisk inde fra hans egne rækker? For der går storpolitisk spionage i den i denne sæson, hvor venner og fjender forråder hinanden på kryds og tværs og falder hinanden i ryggen. Hvem kan man stole på, når man er strandet på Mars?

Lyt med og få svarene på alle disse mange spørgsmål og hør nogle af de utroligt dårlige, Mars-relaterede jokes, som især en af værterne mener verden skal have glæde af (den anden vært vil gerne undskylde på forhånd...). Det bliver ekstra spændende denne gang, for Mars er fyldt med nye opfindelser som også skal afprøves. Ud over Nitron Lampen er der både lysbroer lige ud af Tron og Star Wars, faldskærmsvinger som fik Bruce Wayne til at tage notater, en vacu-tube (som er mere metro end støvsuger) og forbavsende meget andet godt.

Dagens værter: Kristian og Nikolaj.
Gæstevært:

NAVIGATIONTidligere afsnit

NAVIGATIONNæste afsnit